Het feit dat je deze link hebt aangeklikt geeft eigenlijk al min of meer aan dat je interesse hebt in de duiksport. Misschien vraag je jezelf af wat het allemaal inhoudt en of het misschien iets voor jou zou kunnen zijn. Eigenlijk kun je dit dan alleen maar ondervinden door het maken van een introductieduik.

Discovery Dive organiseert regelmatig introductie duiken waarbij we je graag de gelegenheid bieden om eens kosteloos en geheel vrijblijvend kennis te maken met de duiksport en natuurlijk onze vereniging.

Wanneer je mocht besluiten je opleiding te volgen bij Discovery Dive, dan kun je gedurende je opleiding gebruik maken van onze bruikleen optie. Hierdoor kun je als 1ste sters leerling gratis een voortgezette basisuitrusting “lenen” van Discovery Dive. Deze optie maakt het voor iedereen mogelijk te starten met een opleiding en kun je op een later moment besluiten je eigen uitrusting aan te schaffen of tegen een tarief van 10 euro per maand de basisuitrusting huren tot je je eigen uitrusting helemaal compleet hebt.

Heb je hierin interesse. Op deze dag /avond word je volledig begeleid door een instructeur van onze vereniging en ben je natuurlijk in de mogelijkheid elke vraag te stellen.

Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail of voor onze contactgegevens.