Het lid worden en blijven van een vereniging gaat helaas niet gepaard zonder kosten. Uit de betalingen die wij van onze leden ontvangen worden alle benodigde zaken betaald waaronder de huur van het zwembad en de NOB bijdrage waaronder dan weer de kosten voor de collectieve verzekering vallen. Heb je na het lezen van deze informatie nog vraag, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Inschrijfgeld

Als je lid wordt van Discovery Dive ben je automatisch lid van het NOB. Hiervoor dien je echter ingeschreven te worden en hiervoor betaal je een éénmalig bijdrage.

  € 50,00 (éénmalig)
Maandelijkse Contributie

Discovery Dive huurt voor haar leden het zwembad af zodat hierin getraind kan worden. Dit vindt men name plaats in de wintermaanden van september t/m april. Daarnaast betaald Discovery Dive hiervan de jaarlijkse kosten voor jou als lid van het NOB. Je ontvangt hiervoor 8 keer per jaar het duikblad “Onderwatersport” en je bent ondergebracht in een collectieve duikverzekering bij het NOB. Daarnaast ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief.

  € 15,00 per maand
Opleidingskosten (prijzen exclusief theorieboek, logboek en lidmaatschap)

  • Opleiding tot 1* duiker – € 150,-
  • Opleiding tot 2* duiker – € 125,-
  • Opleiding tot 3* duiker – € 125,-

Om een opleiding via Discovery Dive te kunnen volgen dien je wel lid te worden van Discovery Dive.  Normaal gesproken kun je binnen een duikseizoen je brevet halen. De genoemde kosten zijn hierop gebaseerd.

   
Aanschaf Logboek

Als je wilt kun je een logboek aanschaffen. Hierin kun je de duiken in noteren met alle bijzonderheden. Ben je al een ervaren duiken dan heb je waarschijnlijk al een logboek. Uiteraard kun je hier gebruik van maken.

 

€ 15,00 (standaard NOB)

€ 25,00 (luxe logboek)

Materialen

Als 1e jaars 1* leerling bieden we je de mogelijkheid om bepaalde materialen waaronder een trimvest, fles en ademautomaat te lenen van Discovery Dive.

Voor de mensen die hierna nog graag gebruik willen maken van materialen van de club, wordt een vergoeding gevraagd van €10,00 euro per maand. Je mag dan ook verwachten dan je perfect werkend materiaal in bruikleen krijgt. Wanneer het je bevalt zul je vanzelf overgaan tot de aanschaf van de benodigde materialen. De materialen die je in bruikleen hebt lever je dan weer geheel of gedeeltelijk in.

  € 10,00 per maand 

Dit pakket omvat een trimvest, persluchtfles, complete ademautomaat. Hiermee kun je starten met je opleiding. De basisuitrusting zoals een duikbril, vinnen, snorkel en een loodgordel dien je zelf aan te schaffen.