Wat bieden we

Discovery Dive is een hele actieve vereniging. Wij hebben ons als doel gesteld om onze leden zoveel mogelijk te laten duiken en daarnaast zoveel mogelijk activiteiten te plannen voor onze leden.

 

Elke donderdagavond duiken en vaak op zondag

Je kunt bij onze als je wilt elke donderdagavond duiken maar ook op zondag wordt er veel gedoken! Onze duiken vinden plaats in Brabant, Gelderland en Limburg maar ook andere delen van Nederland worden bezocht. Soms maken we ook duiken in België en Duitsland. In de zomer sluiten we graag gezamenlijk af op het terras. 

 
     
Elke week werken aan je conditie en techniek

Elke donderdag hebben wij onze vaste trainingsavond. Van september t/m april in het zwembad “De Neul” in St. Oedenrode en de andere maanden trainen we in onze eigen duikplas in Best. Na de training wordt de avond gezellig afgesloten in “Café Dommelzicht” in het zwembad of een café /terras in Best.

   

 

     
Speciale duiken maken (Specialties)

Afhankelijk van het seizoen wordt er speciale duiken gemaakt waaronder wrakduiken, ijsduiken, steengroevenduiken en nachtduiken. Voor sommige van deze duiken dien je een “brevetspecialisatie” te hebben.  Op de foto zie je een voorbeeld van onze ijsduik.

   

 

     
Evenementen

Lopende het jaar organiseren we diverse verenigingsactiviteiten waaronder het Discovery Dive Jaarfeest, de afdaling van de Ourthe, een Nieuwjaarsduik. Daarnaast organiseren we nog een familiedag waarbij leden hun familie en vrienden uit kunnen nodigen om eens kennis te maken met de duiksport en onze vereniging. Dit vindt altijd in het zwembad plaats.

 
     
Discovery Dive  Nieuwsbrief

Je ontvangt een aantal keer per jaar onze nieuwsbrief. Op deze wijze informeren we onze leden graag over lopende en nieuwe zaken waaronder, evenementen, opleidingen, geslaagde leden en natuurlijk de duikplanning.

 

 
     
NOB Magazine en Collectieve duikverzekering

Via Discovery Dive ben je direct lid van het NOB ofwel de Nederlandse Onderwatersport Bond. Elke maand ontvang je het kleurrijke duikblad “Onderwatersport” van het NOB. Deze staat vol nuttige informatie en leuke verhalen. Tevens ben je via Discovery Dive collectief verzekerd tegen duikongevallen.